dimecres, 20 de març del 2013

FIRA DE PATCHWORK DE SITGES 2013

Com ja és tradició des de fa uns anys a Sitges es celebra una Fira de Patchwork que cada vegada és més coneguda arreu, molta gent de Catalunya, d'Espanya i d'altres països com França o Anglaterra s'hi acosten a fer una passejada.

Com no podia ser diferent, Va de Colors Bellver juntament amb Chez Isis de Puigcerdà i Voraviu de la Seu d'Urgell van organitzar un autocar el dijous dia 14 per que les interessades d'Alt Urgell i la Cerdanya poguessin gaudir d'un dia de Patchwork a Sitges.
Puntualment a les 8:15 del matí sortíem de Bellver una autocar amb 27 dones i el xofer, amb paradeta per esmorzar als Lleons, i cap a les 11:00 arribàvem al rovell de l'ou de Sitges.

Unes primeres instruccions d'horaris i de programació i ja totes cap a veure les exposicions que estan repartides en diferents espais pel poble de Sitges. Els comentaris són que a algunes els hi va agradar més l'exposició de l'any passat.

A les 13:00 , havíem quedat al Costa Daurada per dinar, no vam ser del tot puntuals però ens en van donar igualment.
I després del dinar totes cap a les paradetes a gastar-nos els quartos. A quarts de 7 en el autocar ens ensenyàvem els patrons i les robetes que havíem comprat per a poder continuar la nostra afició. I un dia diferent i molt bonic que ja deixàvem enrera.

1 comentari:

  1. Em va encantar anar a l´aquesta fira amb tot el grup i el bé que va ser tot.
    Roser.
    Petons

    ResponElimina